Freerunning

Ben jij op zoek naar een sport met een beetje uitdaging? Dan is freerunning perfect voor jou! Bij freerunning beweeg je zo creatief en soepel mogelijk over en tegen obstakels. Het is de kunst om je hele lichaam en geest onder controle te krijgen. Wil jij freerunnen in Landgraaf? Onze freerunning lessen worden aangeboden in een uitdagende en veilige omgeving.

Gratis proefles! 

  • Professionele docenten
  • Vanaf 6 jaar
  • 1 les per week € 24,95 per maand
  • 2 lessen per week € 38,95 per maand
  • € 19,95 inschrijfkosten
  • Opzegtermijn van slechts 1 maand
  • Plan je proefles

 

Freerunning in Landgraaf

Word een freerunning pro met onze lessen in de gemeente Landgraaf! Onze lessen beginnen met een warming-up, waarna je verschillende tricks en salto’s leert. Onze ervaren en professionele freerunning docenten geven de lessen samen met hun assistent-coaches in een veilige en georganiseerde omgeving. Wil jij ook een echte freerunning pro worden? Plan je gratis proefles via onze proeflesplanner.

 

Geschikt voor jong en oud 

Freerunning is voor iedereen, jong en oud. Vanaf 6 jaar is iedereen welkom om lekker te bewegen en hun creativiteit te uiten. Wij willen dat iedereen zich vrij kan bewegen, dus zoeken we naar een balans tussen structuur en vrijheid. Onze freerunning lessen zijn niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes. Om ervoor te zorgen dat de lessen voor iedereen uitdagend genoeg zijn, hebben we ze opgesplitst in verschillende leeftijdscategorieën:

Docent: Jelle Moors

Donderdag 17:00-18:00 Vanaf 6 t/m 11 jaar
Donderdag 18:00-19:00 Vanaf 12 jaar en ouder

 

Freerunning kinderfeestje in Landgraaf

Op zoek naar een leuk kinderfeestje in Landgraaf en omgeving? Kom naar Minded Motion voor freerunning! Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden de perfecte uitdaging om een echte freerunner te worden. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes leer je te gekke trucs en salto’s in ons supergaaf parkour in Landgraaf. Ben je benieuwd naar meer?

Lees hier verder

De Freerunning lessen in Landgraaf worden aangeboden in samenwerking met Minded Motion!