De freerunning lessen zullen vanaf  28 september 2023 worden aangeboden door Minded Motion. De grootste en leukste freerunning school van Nederland!

Minded Motion is dé organisatie als het gaat om freerunning in Zuid-Nederland. Naast het verzorgen van lessen aan zo’n 1800 kinderen per week, organiseert Minded Motion ook kinderfeestjes, workshops, kampen en events. Daarnaast hebben zij hun eigen kledinglijn en zijn ze erg actief op verschillende Social Media platformen. Kijk dus alvast wat zij doen op Youtube, Facebook, Instagram of Tiktok!

We begrijpen dat jullie eerst benieuwd zijn naar de kwaliteit van de freerunning lessen van Minded Motion. Daarom vragen we jullie allemaal om een gratis proefles te plannen via de website van Minded Motion.

Na de proefles ontvang je vanzelf alle informatie voor de aanmelding. Bovendien kunnen jullie ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes uitnodigen om een gratis proefles te volgen!

Alle informatie over de lessen en de proeflesplanner vind je via de volgende link: https://mindedmotion.com/…/freerunning-in-landgraaf-1

Locatie: Gymzaal Lichtenberg, Lichtenbergerstraat 10, 6371AV Landgraaf.

Dag en tijd: Donderdag 18:00-19:00 (extra les start bij voldoende aanmeldingen).

Eerste les: Lessen starten vanaf 28 september 2023.

Lidmaatschapskosten: €23,95 per maand.